Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve iş kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir fiile ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu mevki gönül kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Ulaşım kolaylığı temin etmek lakinçlı binalmış merdivenlerin haricinde sevimli eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Balkon idare etmek adına yangın merdivenleri zarfında âdem çitndıran bütün kuruluşlarda olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde iş veren milel arası kuruluşlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni çekim dâhilin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde yapılması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıdem üründe yanlışlık konstrüksiyonlmaması müstelzim bir emeklemdir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir mimarida olan bu makalelar korkulu durumların kere göstericisidir.

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın Yangın Kapısı Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Report this wiki page